Over Actueelnieuws

Het Nederlandse medialandschap is aan het veranderen. Nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje en tegenwoordig is het erg lastig om nepnieuws te onderscheiden van echt nieuws. Daarnaast lijken diverse mediakanalen eenduidig in hun berichtgeving en bovendien betalen lezers meestal geld voor het lezen van artikelen. Vincent Brongers, oprichter van Actueelnieuws.org, zocht naar een manier om deze problemen voor de lezers te omzeilen. De oplossing? Die heeft hij sinds september 2020 gevonden in Actueel Nieuws.

Actueelnieuws.org is een onafhankelijk en gratis platform, dat artikelen publiceert over variërende interessegebieden in de breedste zin van het woord. Wij willen voor iedereen toegankelijk zijn en gunnen iedereen leesplezier. Voor onze lezers interviewen wij daarom spraakmakende mensen die ingaan op interessante, hedendaagse onderwerpen. Tijdens de interviews gaan wij dieper in op inhoudelijke vragen in vergelijking met andere media. Dit zorgt voor een eerlijke en transparante berichtgeving vanuit ons.

In onze meest recente interviewreeks hebben wij vakmensen uit de advocatuur gesproken. In de toekomst geven wij het woord onder andere aan journalisten, ondernemers, artiesten en politici. Dit omdat wij op een objectieve manier diverse onderwerpen aan het licht willen brengen. We staan dan ook open voor nieuwe ideeën en waarderen het enorm als deze aan ons doorgegeven worden. Tip hiervoor de redactie. Bekijk tevens onze meest recente interviews op de interviewpagina.

Actueelnieuws.org
Vincent Bongers

krant
smart-watch
over-ons

Copyright 2020-2021 © actueelnieuws.org

logo

Tip de redactie!

Actueelnieuws.org werkt graag met jou samen aan mooie interviews en prikkelende artikelen. Heb je een tip of idee? Meld deze dan bij onze redactie.