Over Actueelnieuws

Bij Actueel Nieuws vinden we het belangrijk dat we de informatie rechtstreeks van de bron ontvangen. In de basis bestaat dit nieuwsplatform daarom grotendeels uit interviews. Interviews die zijn gehouden met professionals uit vele vakgebieden. Dit betekent dat je het ene moment in een onomwonden mening van een politicus kunt duiken om vervolgens door te gaan naar een stuk waarin een viroloog de recentste ontwikkelingen blootlegt. Tevens zet Actueel Nieuws graag de mensen die normaal gesproken aan de andere kant van de microfoon zitten in de spotlight; de journalisten. Actueel Nieuws brengt op deze manier veelzijdigheid, maar vooral echtheid. Iets dat hoog in het vaandel staat op dit platform.

Actueel Nieuws is voor iedere lezer

Ken je dat? Je leest een nieuwsbericht, maar twijfelt af en toe over de waarheid van het bericht. Als lezer van Actueel Nieuws hoef je hier niet bang voor te zijn. Al het nieuws wordt namelijk rechtstreeks vanuit de professionals gebracht en is toegankelijk voor iedereen. Dat wil zeggen dat er bewust voor is gekozen om Actueel Nieuws sinds 2020 als gratis platform te lanceren. Dit maakt het voor iedere lezer mogelijk om zonder reclameblokken of het verplicht inschrijven als abonnee door de gehele site te spitten en te genieten van alle interviews en columns. 

Geen kleine lettertjes, puur passie

Vanuit een eigen passie voor journalistiek en human interest is het kleine team dat achter Actueel Nieuws schuilt aan de slag gegaan met het waarmaken van een droom. Een droom die een transparant, eerlijk en informatief online platform omvatte. Inmiddels mogen we zeggen dat dit gelukt is. Dat de passie voor nieuwsgeving de boventoon voert toont zich in het feit dat Actueel Nieuws geen commercieel platform is, of zal worden. 

Actueel Nieuws is er voor de lezer. Op het huidige ActueelNieuws.org is veel terug te lezen over thema’s als advocatuur, politiek en gezondheid. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar personen die ervoor openstaan om waardevolle informatie toe te voegen aan het platform. Bestaat er een onderwerp of persoon waar jij als lezer graag meer over te weten komt? Tip dan zeker even de redactie. Wij gaan voor je aan de slag! 

Namens Actueelnieuws.org wens ik je veel leesplezier.

Vriendelijke groet,

Vincent Bongers – Oprichter Actueel Nieuws

krant
smart-watch
over-ons

Copyright 2020-2021 © actueelnieuws.org

logo

Tip de redactie!

Actueelnieuws.org werkt graag met jou samen aan mooie interviews en prikkelende artikelen. Heb je een tip of idee? Meld deze dan bij onze redactie.